BelgiumIVF

Vruchtbaarheidscentrum HALLE BRUSSEL

Welkom bij BelgiumIVF

Als het gaat om de aanpak van onvruchtbaarheidsproblemen en het vinden van de beste oplossingen voor elk koppel, is het Fertiliteitscentrum van Prof. Dr. De Brucker in Halle Brussel een betrouwbare keuze.
Met een brede waaier aan beschikbare behandelingen, jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, kunt u erop vertrouwen dat ze u zullen begeleiden op uw weg naar ouderschap.

Prof. Dr. De BRUCKER

Behandeling

  • Intra-uteriene inseminatie
  • In-vitrofertilisatie (IVF)
  • Embryo overdracht
  • Eiceldonatie
  • Eiceldonatie (embryo adoptie)

Wetenschap

Prof. Dr. De Brucker werkt al vele jaren op het gebied van vruchtbaarheidsbehandeling. Zijn expertise ligt op verschillende gebieden zoals geassisteerde voortplantingstechnieken, pre-implantatie genetische screening en zelfs basisdiagnose van onvruchtbaarheid.
In de loop der jaren heeft hij verschillende studies en onderzoeksprojecten uitgevoerd om de succespercentages van deze procedures te verbeteren.

Contact

Neem contact op met Prof. Dr. De Brucker en zijn team, vruchtbaarheidsexperts. Zij helpen koppels die moeite hebben met zwanger worden. Maak een afspraak om uw opties te bespreken.

Ons team

In het Fertiliteitscentrum Halle-Brussel hebben we een team van experts samengesteld dat er alles aan doet om koppels te helpen hun droom om ouders te worden waar te maken. Onze teams bestaan uit:

Prof. Dr. De Brucker Michaël
MD, PhD, EBCOG

Gynaecoloog – Vruchtbaarheidsspecialist
ESHRE Award winnaar 2009

Dr. Uvin Valerie
MD

Gynaecoloog – Vruchtbaarheidsspecialist

 

Dr. Lize Leunens
PhD

Psycholoog

 

De studies
van Prof. Dr. De Brucker

Verschillende factoren kunnen de slaagkansen van embryotransfers beïnvloeden, zoals de leeftijd van de vrouw, de kwaliteit van de embryo’s en de algemene gezondheid van de baarmoeder. Ons team in het Fertiliteitscentrum van Prof. Dr. De Brucker zal elk geval nauwkeurig evalueren om te bepalen wat de beste aanpak is voor elke individuele patiënt.

Invloed van schildklierauto-immuniteit bij euthyroïde vrouwen op het aantal levendgeborenen na IUI

Cumulatieve bevallingspercentages na ICSI met donorspermatozoa in verschillende leeftijdsgroepen

Cumulatieve bevallingscijfers in verschillende leeftijdsgroepen na kunstmatige inseminatie met donorsperma

+32 (0)2/342.10.10

Contacteer ons

Met deskundige zorg, ultramoderne faciliteiten en persoonlijke aandacht is het Fertiliteitscentrum van Prof. Dr. De Brucker in Halle Brussel toegewijd aan het helpen van koppels bij het verwezenlijken van hun dromen over ouderschap. Of u nu intra-uteriene inseminatie, in-vitrofertilisatie of een andere vorm van geassisteerde voortplanting overweegt, u kunt er zeker van zijn dat u tijdens uw hele traject in bekwame handen zult zijn.

Adres

Bergensesteenweg 70, 1500 Halle, België

Telefoon

+32 02/342.10.10

E-mail

gynhalle@gmail.com

Klanten Beoordelingen